Ambasada e SHBA: Lexoni udhëzimet në shqip për Lotarinë amerikane

421

Vizitoni faqen e internetit të Ambasadës amerikane dhe lexoni në shqip udhëzimet e Lotarisë Amerikane për këtë vit. Kjo është këshilla e sotme e Ambasadës së SHBA në Tiranë për aplikantët e Lotarisë. Linku është:  https://bit.ly/2l7myjg#pyetanen

Njoftimi në Facebook i ambasadës:

Image