Vrasja e ‘Menaxherit të VIP-ave’, si u përpoq të arratisej bashkëpunëtori në krim

191

Të tjera detaje zbulohen në lidhje më vrasjen e Jurgen Kurtit, më 18 mars në Tiranë.

Një nga personat e ndaluar i cili sipas Policisë ka kryer rolin e vëzhguesit, ka tentuar menjëherë pas vrasjes, që të largohet nga Shqipëria.

Elsi Leventi është kapur në Rinas nga Policia, me qëllim për tiu shmangur drejtësisë.

Deri më tani për ngjarjen ka tre persona të ndaluar, ndërsa është shpallur në kërkim personi i dyshuar si autor i vrasjes, Klodian Bane.

Sipas policisë dyshimet lidhur mbi pistën e mundshme të vrasjes janë konfliktet për shpërndarjen e drogës në Tiranë, dhe borxhet.