Vajza, ju kujtohet Pablo te Rebelet? E dimë që keni “shkulur flokët” për të, por shihni si duket ai sot…

217

Historia e katër adoleshenteve argjentinas e cila vinte përmes serialit “Rebelët”, ka bërë për vete shumë të rinj. Të gjithë e mbani mend Mian, Marisën, Manuelin e Pablon.

Ky i fundit ka rrëmbyer zemrat e shumë vajzave të reja për shkak të bukurisë së tij.

Biondi me sy të kaltër Benjamin Rojas tani është 33-vjeçar dhe vazhdon karrierën si aktor këngëtar, tesktshkrues.

Argjentinasi, tani ka ndryshuar shumë në pamje, nuk është më ai djaloshi i simpatik, por mund të themi se është shndërruar në një burrë tërheqës. Epo 16 vite nuk janë pak.