Tuba në prag martese me biznesmenin…

294

Plani për martesë në janar për çiftin Tuba Buyukustun dhe Umut Evirgen nuk u realizua.

Edhe pse u tha se do shkonin në Rome që të celebronin marrëdhenien e tyre, çifti e shtyu diçka të tillë. Mirëpo në mediet turke gjatë kësaj jave ka nisur një tjetër valë thashethemesh ku thuhet se aktorja dhe biznesmeni turk do të shkojnë në Paris, jo vetëm për pushime siç mund të mendojmë të gjithë, por edhe për një propozim për martese.

Zëra pranë Umut Evirgen thonë se i riu ka thënë se është i dashuruar dhe do të martohet me Tubanë, ndaj dhe ka ndërmend t’i propozojë asaj.