Thyen shumë zemra, VIP-at që lanë gruan për një burrë

124
MADRID, SPAIN - JUNE 09: Ricky Martin attends 'El Hormiguero' Tv show at Vertice Studio on June 9, 2014 in Madrid, Spain. (Photo by Juan Naharro Gimenez/WireImage)

Ata thyen shumë zemra kur deklaruan publikisht se ishin homoseksualë. Por, cilët janë disa prej meshkujve që kanë lënë gratë e tyre për burra?

1
Ricky Martin
Të gjitha vajzave u kujtohet kur Ricky Martin bëri dekalratën që theu shumë zemra vajzash., në vitin 2010. Të gjithë u çuditën, përveç të dashurës së tij të asaj kohe, Rebecca de Alba, e cila e dinte por vazhdonte të qendronte me të.

2
Elton John
Elton John foli për biseksualitetin e tij në vitin 1976. Dhe 8 vite më vonë ai i çuditi të gjithë kur u martua me inxhinieren Renate Blauel, me të cilën u nda pas 4 vitesh. Shkaku i ndarjes sipas tij ishte se ai kishte mohuar atë që ishte. Tashmë ai është i martuar prej shumë vitesh me David Furnish shkruan class.

3
Peter Allen
Këngëtari australian, Peter Allen, ka qenë i martuar me Liza Minnelli-n. Liza e kapi në shtrat me një një mashkull tjetër. Ata u divorcuan pas 7 vitesh martesë dhe pas disa kohësh ai u martua me Gregory Connell.

4
Vincente Minelli
I ati i Liza Minelli-t ka qenë i martuar me disa gra. Ai nuk e ka pranuar publikisht që ishte homoseksual, por dilte hapur vetëm në Neë York.

5
Jonathan Plammer
Ai ka qenë i martuar me novelisten Terry McMillan prej vitit 1998 deri në vitin 2005, kur zbuloi që ishte gay. Bashkëshortja e tij e paditi për shkaktim stresi emocional, duke marrë si dëmshpërblim 40 milionë dollarë.