Edhe pse u përpoqën që ta ruajnë sekret, e dinë mirë që është e vështirë.

Edhe sepse askush nuk duhet ta humbte pamjen elegante të Sarës dhe Ledionit në momentin e tyre magjik.

Të ftuarit, secili nga pak, kanë tentuar të ngacmojnë rrjetin me ndonjë moment nga dasma, por ai që e ka nxjerrë zbuluar çiftin është pikërisht grimieri i Sarës, Patrick.

Dhe e gjithë ajo që arrini të shihni është një pamje krejt natyrale, me një model flokësh po ashtu natyral, pa e larguar Sarën nga tiparet e saj të ëmbla.