Roza thumbon Encën në emision, ‘Mbretëreshë e Arabisë Saudite’

174

Roza së fundmi ka pasur në studio Edona Gashin, përfaqësuesen e On Records dhe nga studioja ka ironizuar Encën.

“Çka ka thënë Rina për këtë mbretëreshën e Instagramit në Arabi Saudite”, duke iu referuar Encës, pasi Edona më herët e përmendi emrin e saj. Kujtojmë që Enca dhe Roza kanë pasur një sherr publik pasi që një e ftuar e Rozës e ofendoi Encën e më pas kjo gjë u bë e madhe me replika.