Pirsi që Rihanna ka bërë së fundmi po bën xhiron e rrjetit

293

Ditët e fundit në internet po qarkullon një foto intime e këngëtares së njohur Rihanna, që ndonëse nuk i duket fytyra, tatuazhet e identifikojnë fare qartë dhe duket se përveç tyre këngëtarja ka fiksim edhe piercing.

Ajo ka një të tillë në thithka dhe duket shumë e dhimbshme.

Pavarësisht se si detaj e bën të duket shumë sensuale, këngëtarja duhet të ketë pasur shumë guxim para se të merrte këtë vendim.