Pasi ka qenë pothuajse dy vjet jashtë kamerave dhe botës së muzikës , ai është rikthyer sërisht. Alborani pranon se ai duhej të tërhiqej për të jetuar jetën e tij, sepse ai ndihej i zhgënjyer dhe nuk kishte shijuar atë që po bënte.

“U ktheva në shtëpinë time, isha me miqtë e mi, shkova në darkë, shkova në një udhëtim, unë kam studiuar … në këtë kohë unë kam jetuar”. Megjithatë, ai pretendon se ka dëshirë më shumë se kurrë për të sjellë hite dhe balada ashtu si vetëm ai di ti përcjellë, pasi e kam ndjerë shumë mungesën e adrenalinës që të dhuron sken, është shprehur Alboran

Gazeta “Telegraf”