“Pa të dashur, pa probleme”, Zanfina Ismaili flet për statusin e saj

255

Këngëtarja Zanfina Ismaili ndonëse është tërhequr nga muzika, po vazhdon që akoma ta zgjojë interesimin nga njerëzit dhe mediat.

Ditë më parë, ajo ua ka dhënë mundësinë ndjekësve të saj që ta pyesin për çështje të ndryshme.

Një nga gjërat që iu interesoi ndjekësve të saj është se a ka të dashur Zanfina.

E përgjigja e këngëtares ka qenë epike.

“Pa të dashur, pa probleme”! Kështu, Zani la të kuptojë se është beqare.

Image