Brad Pitt është i njohur për rolet e tij të shumta si dhe aktori më i pëlqyer nga femrat.

Ndërsa aktorja e njohur Amy Adams ka pasur mundësi ta përqafoj dhe e ka refuzuar.

Së fundmi ajo ishte e ftuar në emisionin ‘Jimmy Kimmel live’  dhe Amy ka folur për rolin e saj të ri ‘Vice’.

Producenti i këtij filmi, pra Brad Pitt, kishte vendosur të bënte një vizitë në setin e xhirimeve, ku sigurisht prezente ishte dhe Amy.

Duke qënë se ajo kishte një infeksion në sy dhe kur Brad Pitt ishte afruar për ta përqafuar ajo e kishte refuzuar.

Ai u tregua kaq i ëmbël dhe më tha ‘o sa mirë që po të shoh’ dhe erdhi të më përqafonte dhe unë thashë ‘oh po ndodh më në fund’, por nuk mund ta përqafoj, kam syrin e kuq dhe i thashë ‘jo jo jo” duke refuzuar kështu përqafimin nga Brad Pitt që për shumë vajza të tjera është ëndërr.