Në televizor duken gjigante, por sa të gjata janë në të vërtetë këto bukuroshe shqiptare?

222

Ato mund të jenë pa frikë femrat më të gjata në botën e televizionit dhe showbizzit shqiptar.

Kanë një trup për t’u pasur zili, forma të rrumbullakosura, peshë ideale dhe pa diskutim, edhe gjatësinë që çdo vajzë do të dëshironte.

Cilat janë këto bukuroshe fatlumi, që nëna natyrë i ka pikturuar me kujdes? I gjeni më poshtë…