Marina Fara prej kohësh është munduar ta mbaj larg mediave jetën personale, pasi në rrjetet sociale u përhap lajmi se është shtatzënë.

Dy muaj më parë, Marina vendosi të mbyll çdo rrejt social, duke qenë në këtë mënyrë më pak e ekspozuar.

Por si duket, ‘durimi’ ka zgjatur shumë pak, duke u rikthyer sërish në rrjtete sociale, kryesisht ‘Instagrm’. Në llogarin e re të hapur, Marina duket mjaft në formë me poza sensulae dhe shumë tërheqëse.