Ndahet nga jeta artisti i famshëm

222

Kompozitori i famshëm Barrington Pheloung, i cili krijoi muzikën në dramën televizive “Inspector Morse”, ka vdekur në moshën 65 vjeç.

Pheloung u bë i njohur për muzikën e tij karakteristike për shfaqjet dhe serialet televizive ku më i arriturin është “Inspector Morse” ku dhe ishte nominuar si “Best Original Television Music” në vitin 1991.

Karriera e tij ishte e fokusuar në kompozimin e muzikës për shfaqje televizive, por nuk mungonin as filmat dhe mas operat ku ka punuar edhe në Sydnet Opera House.

Barrington Pheloung vdiq me datë 31 korrik.

Policia nuk dha asnjë shkak mbi vdekjen e kompozitorit të njohur.