Kosovë/ Bëhet si lypsar dhe i propozon aktores Ardiana Rexhepit

194

Ai quhet Blondi Smërqaku dhe është nga Gjilani.

I riu ka vendosur që të dashurës së tij, aktores Ardiana Rexhepit t’i propozojë në mënyrë të befasishme dhe shumë interesante.

Ai është maskuar si një plak lypsar dhe shkon te e dashura, ndërsa ajo ishte me shoqërinë e saj në një park.

Fillimisht, Blondi i kërkon asaj 20 cent, e më pas nga çanta e tij nxjerrë unazën, duke i propozuar.

Se si reagoi Ardiana, shikojeni videon më poshtë.