Klaudia ‘thumbon’ Albi Nakon: Bëni kujdes me meshkujt që nuk ju duan më, herë pas here kthehen

299

Balerina e njohur shqiptare, Klaudia Pepa ka dhënë një këshillë të vlefshme për të gjithë ndjekëset e saj në rrjetet sociale.

Në postimin e saj, Klaudia shkruan se femrat duhet të bëjnë kujdes me meshkujt që nuk i duan më dhe që rikthehen për të parë nëse janë të lumtura ose jo pa ta.

Bëni kujdes me meshkujt që nuk ju duan më, por që herë pas here kthehen për t’u siguruar që ju nuk jeni të lumtura pa ta”, shkruan Klaudia duke vendosur sipër fjalën “e aprovuar”.

Ky postim hedh dyshime nëse personi që e ka lënë dhe është rikthyer vetë tek ajo është ish-bashkëshorti i saj Albi Nako. Megjithatë mbetet për t’u parë.