Këto fotografi të VIP-ave pa photoshop do të ju shokojnë

334

Make up ka një rëndësi të madhe në botën e femrave, të cilat e përdorin sin ë përditshmëri, ashtu edhe në raste të veçanta.

Kjo sidomos për femrat që janë pjesë e showbizit botëror.

Të gjithë kemi parë mbrekullitë që bën make up-i dhe ndryshimet për shumë femra.

Make up shihet në të gjitha fotografitë e ndara online nga artistë të ndryshëm në mbarë botën dhe sigurisht jeni befasuar me dukjen e tyre mahnitëse, megjithatë sekreti fshihet pas photoshopit.

Një revistë e njohur spanjolle ka publikuar fotografi në distancë afërt të yjeve më të njohura në botën e shoëbizit ndërkombëtar ku pjesë e tyre është edhe kosovarja Dua Lipa.

Imazhet siç theksohet në artikull janë të vendosura pa ndërhyrje photoshopi nga artistet të cilat shumë prej tyre i pëlqeni aq shumë për pamjen e tyre të jashtme.