Reperja e njohur Tayna është vënë shpesh në qendër të diskutimeve për pamjen e saj dhe për muzikën që bën. Më së shumti është diskutuar për këngët e saj që numërojnë miliona klikime në pak kohë. E kemi parë të ndryshojë ‘look’ shpesh dhe të eksperimentojë në çdo videoklip, por jo rrallë herë është vënë në qendër të diskutimeve për ndërhyrjet estetike që tashmë janë kthyer në trend.

Tayna ju është përgjigjur pyetjeve të ndjekësve për ndërhyrje tek buzët në ‘Instagram’ dhe është treguar goxha e prerë. “Nuk ka ndërhyrje këtu”,-u shpreh ajo.

Reperja ka vendosur të heqë dyshimet e të gjithëve me këtë përgjigje, por me siguri e njëjta pyetje do i drejtohet sërish.