Ju kujtohet Iliri i BB6, shikoni si është transformuar dhe sa është rritur djali i tij

472

Ju kujtohet Iliri i Big Brother 6…

Ilir Beqiraj është një nga djemtë protagonistë në Big Brother Albania që mbahet ende mend nga publiku edhe pse kanë kaluar plot 5  vite nga ajo kohë.

Ai tashmë është bërë baba dhe duket mjaft i lumtur me familjene tij. Renieri  i vogël tashmë është 1 vjeç dhe duket thuajse identik i babait të vet.

Iliri është aktiv në rrjetet sociale ku dominojnë publikimet me djalin dhe parteren e tij Anisën.