A ju pëlqen fotoja juaj e pasaportës? Me siguri ashtu si shumë të tjerë, nuk jeni krenarë për veten kur tregoni këtë dokument identifikimi.

Megjithatë duhet ta pranojmë që ka persona që janë shumë fotozhenikë edhe nëse dalin në një foto me përmasa 3,5 cm me 4,5 cm.

Këtu e kemi fjalën edhe për personazhe të njohur të ekranit shqiptar, të cilët nuk e kanë pasur problem të publikojnë foto të pasaportës dhe të tregojnë të dhënat personale në Internet.

Në disa raste fotot janë publikuar edhe pa dëshirën apo konfirmimin e tyre. Por më së shumti foto e pasaportave janë publikuar nga të famshmit të cilëve u pëlqen sesi kanë pozuar para aparatit.

Ju sjellim një seri fotosh të pasaportave të disa prej personazheve më të njohur të ekranit shqiptar: