Një ndër gazetaret më të njohura sportive është edhe Ilda Bejleri, e cila jo rrallë herë është bërë pjesë e medias rozë për format e saj bombastike dhe shfaqejen e linjave perfekte.

Por ndonëse nuk dënjon të shfaqë format e saj me bikini, kësaj radhe ka vendosur të vijë ndryshe për publikun, e mbuluar kokë e këmbë.

Gjatë udhëtimit për të ndjekur nga afër ndeshjen Shqipëri-Izrael, gazetarja sportive ka bërë një shëtitje në një prej xhamive më të mëdha në Jerusalem, ndërsa shfaqet e mbuluar tërësisht dhe me shami në kokë.