Hera e parë që i thonë “i shëmtuar”, ja përgjigja epike e aktorit të njohur

180

Aktori William Levy njihet prej vitesh si i preferuari i femrave dhe bukuria e tij nuk ka nevojë për shumë koment.

Megjithatë, jo të gjithë e duan. Një komentues ka guxuar të thojë mendimin për të publikisht. Në një fotografi në Instagram, ai shkruajti: “Nuk më intereson çfarë thonë, ti je i shëmtuar”.

Ky koment nuk qëndroi larg syve të aktorit, i cili ia ktheu me një fjali të thjeshtë që shkaktoi mjaft të qeshura.

Qenkemi të ngjashëm”, shkruajti Levy.