Grida Duma ndryshon look dhe të gjithë sytë janë mbi të

166

Ish deputetja demokrate Grida Duma ka vendosur të ndryshojnë pamjen e saj. Nga fotot e publikuar duket se ajo ka bërë zgjedhjen e duhur.

Tashmë Grida nuk do të jetë më brune si më parë. Pamja e saj e re duket më tepër në bionde.

ImageImage