Endërron të luajë në një film, ndërsa aktualisht po bën një jetë si nënë dhe bashkëshorte, pa harruar pasionin për fotografitë dhe video-t në rrjetet sociale. Në një shërbim fotografik për një firmë veshjesh intime, Melissa Satta ka dhuruar pozën e fundit që ka bërë për vete të gjithë fansat në rrjetet sociale.

Gjithmonë seksi dhe në formë, bashkëshortja e bukur e Kevin-Prince Boateng është larguar nga emisioni sportiv i “Italia 1”, “Tiki-Taka”, duke ia lënë vendin një tjetër bashkëshorte futbollit, Wanda Nara.