Elvana shkëlqeu në Festivalin e Kanës, por Ermali desh theu qafën

153

Elvana Gjata dhe Ermal Mamaqi kanë shkelur për të parën herë në tapetin e kuq të Festivalit të Kanës, si dy protagonistët kryesorë të filmit të suksesshëm “Dy Gisht Mjaltë”.

E teksa Elvana dukej tejet joshëse me fustanin e veshur, që ia nxirrte në pah më së miri linjat trupore, Ermal Mamaqi për pak desh pësoi një incident; u pengua teksa po ngjiste shkallët.

Mirëpo aktori i humorit diti mjaft mirë si t’i bënte ballë situatës, duke mos e dhënë veten në asnjë moment. Por fjalët janë të pakëta përpara kësaj videoje, e cila duhet thënë se është me të vërtetë epike.