Elgit Doda ndjek partneren në projektet e saj, Klea Huta punë dhe qejf në SHBA

667

Moderatorja Klea Huta dhe partneri i saj Elgit Doda janë duke shijuar disa ditë të bukura në SHBA. Pas qëndrimit në Miami çifti ka udhëtuar drejt New York-ut. Aktualisht Klea është duke xhiruar për emisionin e saj të ri, dhe gjithashtu edhe duke xhiruar disa skena për klipin e saj të ri.