Djema, vëmendje! Këto janë 10 gjërat që femrat presin nga ju, mbajini shënim!

304

Djema, vëmendje! Këto janë 10 gjërat që femrat presin nga ju, mbajini shënim!

Ekziston një pyetje që gjithë meshkujt po përpiqen të gjejnë një përgjigje. Çfarë duan femrat? Pavarësisht çfarë mendojnë të gjithë, ka një mënyrë për të gjetur një përgjigje. Ne kemi listuar 10 gjëra që ne femrat presim nga meshkujt. Djem, mbani shënim!

10. Spontaniteti.

1.jpg

 

9. Këmbëngulja.

2.jpg

 

8. Inspirimi.

3.jpg

 

7. Dikë që mendon gjatë.

4.jpg

6. Meshkujt me një sens humori.

5.jpg

 

5. I vëmendshëm dhe i kujdesshëm.

6.jpg

 

4. Pozitiv.

7.jpg

 

3. Mbështetës.

 

8.jpg

2. I sinqertë.

9.jpg

 

1. I respektueshëm.

10.jpg