David dhe Victoria Beckham duket se janë prindërit më të dëshirueshëm të momentit. Dyshja e njohur kanë vendosur që të shpenzojnë 10,000 paund (rreth 1200€) për t’i blerë vajzës së tyre një kal te bardhë.

Vitin e kaluar, dhurata që ata menduan ishte një udhëtim mbresëlënës në Buckingham Palace ndërkohë që kali ka ardhur si dhuratë pasi vogëlushja ka një vit që trajnohet në kalërim.Kjo dhuratë sigurisht ka bëre xhelozë të gjithë fansat e çiftit të cilët ia kanë nisur menjëherë të bëjnë meme me një kërkesë të vetme: “Na adaptoni!”.