Brad Pitt në një histori të re dashurie, ja cila është…

294

Listës së të dashurave të Brad Pitt pas divorcit me Angelian Jolie po i shtohet një tjetër emër.

Dhe bëhet fajlë për yllin e “Arrested Development”, Alia Shawkat.

Image

Shkak për këtë thashethem janë bërë dalje të shpeshta të aktorit në publik me Alia Shawkat.

Shawkat dhe Pitt u panë duke marrë pjesë në Galerinë Wilding Cran gjatë fundjavës, dhe gjithashtu në shfaqjen e komedianit Mike Birbiglia në Los Angeles, në tetor.

Jo vetëm kaq, por Pitt dhe Shawkat gjithashtu morën pjesë në një shfaqje të Ethan Cohen në LA në shtator dhe u panë duke u larguar me të njëjtën makinë.

Edhe pse Pitt, 55 vjeç dhe Shaëkat, 30 vjeç, nuk kanë konfirmuar asgjë, duket se aktorët kanë shije të ngjashme në art dhe kulturë, dhe kjo mjafton për t’i bërë dy njerëz për vete!

ImageImage