Beyonce ushtron magjinë e zezë

313

Ish-bateristja e Beyonce ka bërë disa akuza të rënda rreth këngëtares.

Timberly Thompson pretendon se ‘Mbretëresha Bey’ ka përdorur magjinë e zezë për të mbikëqyrur dhe kontrolluar financat e saj. Ndërsa tani Thompson ka ngritur padi dhe kërkon urdhër mbrojteje ndaj Beyonce.

Në dokumentat e paraqitura në gjykatë ajo pretendon se ka punuar me këngëtaren si bateriste e grupit të saj për 7 vite.

Dhe phono se për disa arsye, Bey ka ndërmarrë një fushatë ngacmimi ndaj saj që “magji ekstreme, magji e errët” dhe “magji për magjepsje seksuale”.

Gjithashtu pretendon se ylli i muzikës i vrau kotelen.

Thompson beson se Beyonce i ka regjistruar telefonat dhe kontrollon financat e saj.

Është e paqartë pse Thompson beson se këngëtarja i ka bërë të gjitha këto gjëra ndaj saj, por ajo është e bindur se çdo gjë vjen nga Bey.