Amarda Toska është një nga vajzat më të dashura të ekranit dhe duket se së fundmi i mungon publikut pas shkëputjes prej një kohe të gjatë.

Ami dhe Ermali janë nisur me pushime drejt Greqisë dhe prej andej vijnë këto imazhe mjaft të ëmbla. Ami ka pozuar sensuale, por jo me bikini.

Kujtojmë se format e saj trupore janë në formën më të mirë të mundshme pasi solli në jetë vajzën e saj, Sia.