Aktori i njohur dhe bashkëshortja e tij sëshpejti prindër? Ja e vërteta…

233

Aktori i mirënjohur i humorit Gaz Paja do të bëhet baba për herë të parë. Bashkëshortja e tij Ira Seferi është në një pritje të ëmbël. Çifti kurorëzoi dashurinë në martesë vetëm pak muaj më parë.

Ky vit ishte i suksesshëm për aktorin e njohur edhe në aspektin profesional.