A është Xhemi xheloze për shokët e tu? Arbana Osmani e pranon hapur: Nuk kam asnjë mik tjetër

239

Arbana Osmani dhe Xhemi Shehu, janë ndër moderatoret më të dashura të publikut shqiptar.

Së bashku Arbana dhe Xhemi ndajnë një shoqëri disa vjeçare dhe këtë e kanë treguar vazhdimisht jo vetëm në ekran por tashmë edhe përmes rrjeteve sociale.

Në një pyetje që fansat i kanë bërë Arbanës për raportin e saj të ngushtë me Xhemin ajo është përgjigjur.

A është Xhemi xheloze për shokët e tu?-shkruan komentuesi.

“Unë nuk kam asnjë shok tjetër.”- shkruan Arbana duke e shoqëruar me disa të qeshura.
Dhe Xhemi e ka rispostuar statusin e Arbanës duke shkruar: Ke kët, dhe vendos foton e një gjirafe.