Vajza kujdes! Kurrë mos flini me make up në fytyrë

145
Dermatologia Mona Gohara, thotë se, lëkura përdor gjumin si një mundësi për t’u rigjeneruar dhe produktet kozmetike e vëshirësojnë këtë proces.
Duke mos e pastruar fytyrën para gjumit, ju bllokoni poret dhe bëheni shkaktarë për shfaqjen e akneve në lëkurë. Gohara rekomandon të pastroni mirë fytyrën para dhe pas gjumit, nëse doni të eliminoni aknet bezdisëse që shpesh shfaqen nga mungesa e kujdesit, që tregoni ndaj lekurës tua.