Ushqimet që kurojnë tumorin e prostatës

144

Gjithçka fillon me urinime të shpeshta, si shkaktare të të cilave shumë herë meshkujt akuzojnë ndonjë ftohje apo mendojnë se kanë pirë shumë lëngje. Ndonjëherë mendohet se është dhe faji i ajrit të kondicionuar. Më pas dhimbja fillon të përhapet dhe në kurriz dhe gjithnjë e më shumë mendohet se kanë të bëjnë me një ftohje. Sipas specialistëve, më e keqja është se kjo gjendje zgjat më shumë sesa një ftohje normale. Studimet shkencore ende nuk kanë arritur të zbulojnë se perse disa meshkuj sëmuren dhe disa të tjerë jo …

Më tepër lexoni Gazetën Telegraf