Tetë ushqimet që dëmtojnë lëkurën

123

I hani vazhdimisht, por nuk e dini që kanë edhe efekte anësore në lëkurën tuaj. Ja çfarë duhet të bëni

Çdo ditë mundoheni të zbutni lëkurën tuaj me preparate të ndryshme, por sërish ajo është “e thatë” dhe “e vrazhdë”. Edhe pse kujdeseni në maksimum për lëkurën, mbase diçka nuk bëni si duhet ajo çfarë ju futni në organizëm, është një faktor i rëndësishëm edhe për pamje të bukur dhe lëkurë të shëndoshë. Mjeku.Net ju sjell disa ushqime, të cilat të konsumuara në sasi të tepruar janë të dëmshme për lëkurën tuaj.

Çokollata

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf