Si të shmangni problemet me zemrën gjatë verës

173

Këshilla të rëndësishme dhe gjashtë sëmundjet nga të cilat preket zemra

Në verë, zemra vihet në një provë shumë të vështirë, për shkak të temperaturave të larta. Këto kushte klimatike çojnë në keqfunksionimin e zemrës, simptoma të zakonshme, por që nuk duhen nënvlerësuar. Ja disa sugjerime për ta përballuar sa më mirë stinën e nxehtë të verës.

Rregullimi i ilaçeve

Ata që marrin trajtime me ilaçe, duhet të shkojnë tek mjeku i tyre i besuar dhe të këshillohen për dozën e ilaçeve. Ilaçet për zemrën ulin tensionin dhe duke u ndikuar nga temperatura të larta dhe në dimër nga lagështia, mund të kenë mjaft efekte negative. Për këtë arsye, është e rëndësishme të dihet që, ata që vuajnë nga sëmundje të tilla, duhet t’i drejtohen mjekut të tyre, për ta përshtatur trajtimin në bazë të kushteve klimaterike.

Çlodhje pa stres

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf