Si të mbroni zemrën kur ndryshon klima

214

Edhe për personat që kanë kaluar një krizë të parë zemër duhet të ndjekin të njëjta këshilla, por duke shtuar mjekimin e rregullt ambulator

Ndryshimet e kushteve atmosferike që në këtë periudhë lidhen ngushtë dhe me ndryshimin e stinëve, shtojnë problemet te personat që vuajnë nga zemra. Por si duhet të kujdesemi dhe se cilat kategori kardiopatish janë të predispozuar për të pasur probleme që lidhen drejtë për drejtë me mjedisin e jashtëm e shpjegon në materialin e përgatitur më poshtë. Ndër të tjera, do të lexoni  dhe një paket këshillash për pacientët që kanë kaluar një herë një goditje në zemër.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf