Shpiket formula efektive për trajtimin e tumorit të prostatës

300

Kjo formulë është një shërim i mundshëm për tumorin e prostatës të pavarur nga androgjeni

Një studim i publikuar në The International Journal of Oncology raporton zbulimet nga një ekip shkencëtarësh nga Indiana University, Instituti i Kërkimeve Metodike, të cilët kanë ekzaminuar një formulë botanike me përmbajtje të ekstrakteve botanike, fitonutrientë, kërpudha mjekësore botanikisht të zhvilluara, dhe antioksidant, që vrasin tumoret kancerogjën agresiv të prostatës. Hulumtimi ka kryer eksperimente në minj duke përdor modelin e tumorit të kancerit të prostatës. Ky është publikimi i tretë nga një studim universitar që raporton zbulime të rëndësishme të kësaj formule të veçantë për të luftuar sjelljet invasive të qelizave kancerogjene të prostatës, rritjes së tumorit dhe metastazës. Dr. Daniel Sliva, i cili i ka pri këtij hulumtime, thotë kështu:  “Studime të shumëfishta demonstrojnë se kjo formulë për prostatën është një shërim i mundshëm për kancerin e prostatës të pavarur nga androgjeni.”…

Shkrimin e plotë do ta lexoni në brendësi të “Telegraf” print