Sëmundjet që ndikojnë në përkeqësimin e sklerozës multiple

278

Studimet e viteve të fundit, sollën pak më shumë dritë si dhe optimizëm mbi etiologjinë e kësaj sëmundjeje

Skleroza multiple është sëmundje me etiologji ende të panjohur. Hulumtimet intensive, sidomos vitet e fundit, sollën pak më shumë dritë si dhe optimizëm mbi etiologjinë e kësaj sëmundjeje. Çfarë është skleroza dhe si shfaqet ajo? Skleroza multiple është sëmundje e rëndë e njeriut, në sistemin nervor, e cila paraqitet me ankesa dhe dhimbje të ndryshme, të cilat vijnë kohë pas kohe.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf