Përbërësit janë vetëm dy:

1 lugë gjelle kafe

1 lugë gjelle vaj kokosi

Përzieni kafen dhe vajin e kokosit mirë derisa të krijohet një masë homogjene dhe më pas vendoseni në fytyrë duke e shoqëruar me lëvizje rrethore për të nxitur qarkullimin e gjakut, që do të ndihmojë në reduktimin e rrudhave dhe do të largojë qelizat e vdekura. Më pas bëni shpëlarjen e fytyrës, vendosni kremin hidratues dhe do keni një fytyrë të pastër, të shëndetshme e që shkëlqen.