Rrushi i thatë përmirëson aneminë, dobësitë seksuale dhe kapsllëkun

199

TË MIRAT SHËNDETËSORE/ Ekspertët japin këshilla për frutin e rrallë që shëron dhjetëra sëmundje

Të mirat shëndetësore të rrushit të tharë përfshijnë përmirësimin nga kapsllëku, anemia, ethet, dobësia seksuale. Rrushi i thatë gjithashtu ndihmon në shtimin e peshës, kujdesin ndaj syve, kujdesin ndaj dhëmbëve dhe shëndetit të eshtrave. Rrushi i thatë është i pazëvendësueshëm, kur bëhet fjalë për fruta të thata. Ato kokrra të zeza apo ngjyrë ari janë favorit i të gjithëve e veçanërisht i fëmijëve. Të shohim veprimin magjik të tyre.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf