Rreziqet më të mëdha për shëndetin e mashkullit

156

Kanceri i mushkërisë është sëmundja më e zakonshme tek meshkujt, pothuajse 90% e arsyes së kësaj sëmundje është pikërisht pirja e duhanit

Një numër i madh studimesh ka treguar se femrat i kushtojnë më shumë vëmendje shëndetit të tyre, shkojnë më shpesh te mjeku dhe për këtë arsye jetojnë më gjatë. Meshkujt shëndetin e tyre e lenë gjithmonë në fund të prioriteteve dhe gjëja e fundit që mund t’ju vijë ndërmend është vizita te doktori. Derisa punojnë dhe janë produktivë, ata nuk mendojnë aspak për shëndetin e tyre. Doktorët kanë prezantuar 6 rreziqet më të mëdha të për shëndetin e meshkujve.

Sëmundjet kardiovaskulare

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf