Rëndësia e gjumit tek të moshuarit dhe ushqimet që duhen përdorur

118
Gjumi është pjesa më e rëndësishme për shëndetin e një të moshuari. Të flesh mirë sipas shkencëtarëve në Britaninë e Madhe, do të thotë që të përballosh çdo sëmundje apo problem me shëndetit. Kështu, sipas studiuesve kur kalohet mosha 45 vjeç, njeriu mund të flejë më pak gjumë se zakonisht. Nga 8 orë, mjafton vetëm me 5-6 orë në ditë për moshat e vjetra.
Për më tepër lexoni Gazetën Telegraf