Receta të ndryshme për luftimin e alergjive

122
Një studim ka zbuluar hiperaktivitet bronkial të shtuar pesëfish tek ata që më së paku merrnin vitaminë C. Të marrësh 500 mg vitaminë C dy herë në ditë gjatë sezonit mund të përmirësojë funksionin e mushkërive. Për shkak të polenit, pluhurit dhe problemeve shëndetësore që aktivizon ky sezon, e vetmja zgjidhje mbeten vizitat mjekësore për marrjen e trajtimit të duhur shëndetësor. Por jo të gjithë preferojnë t’i drejtohen mjekut për të marrë ndihmën mjekësore, të tjerë përmes disa recetave shtëpiake trajtojnë simptomat alergjike.
Receta për luftimin e alergjive 
për më tepër lexoni Gazetën Telegraf