Qytetet me ushqimin më të mirë në botë

201
Çdo vit, anketa e World Best Awards në Travel & Leisure iu kërkon lexuesve të vlerësojnë përvojat e udhëtimeve nëpër botë, për të ndarë mendimet rreth qyteteve më të mirë, ishujve, linjave të lundrimit, spa-të, linjat ajrore, etj.
Lexuesit i vlerësojnë dhe rendisin qytetet për një sërë cilësish, përfshirë edhe ushqimin. Sigurisht, Parisi i emërtuar si kryeqyteti gastronomik i galaktikës, qëndron në treshen më të mirë.
Qytetet me ushqimin më të mirë në botë:
10. Bordo, Francë
9. Barcelonë, Spanjë
8. Chiang Mai, Tajlandë
7. San Miguel de Allende, Meksikë
6. Romë, Itali
5. Bolonjë, Itali
4. Firence, Itali
3. Paris, Francë
2. San Sebastian, Spanjë
1. Bejrut, Liban