Pse duhet të konsumojmë boronica

295
Boronicat janë ndër frutat me veti të larta antioksidantë, ushqyes dhe fibra, ndërkohë ne nuk e dimë se konsumimi i tyre në gjendje të ngrirë ka një efekt më të shëndetshmë për organizmin tonë. Boronicat nuk janë vetëm një burim i shkëlqyer i fibrave, për shkak të së cilave sistemi i tretjes punon rregullisht, por gjithashtu do të keni rrezik më të ulët të zhvillimit të kancerit të zorrës së trashë. Gjithashtu një veti e mirë e boronicave të ngrira është aftësia e tyre për të mbajtur zemrën të shëndetshme. Duke konsumuar boronica të ngrira do të zvogëloni rrezikun e sëmundjeve të zemrës dhe si rezultat i kësaj, presioni i gjakut do të jetë i qëndrueshëm. Nëse ju do të konsumoni rregullisht boronica do të keni mundësi që të keni një system më të shëndetshëm shëndetsor.