Prof. Dr. Piegiuseppe Bellezza: Laseri dhe të mirat e tij

183

Intervista/ Flet për gazetën “Telegraf”, mjeku Prof. Dr. Piegiuseppe Bellezza, aplikimi i laserit nuk ka asnjë efekt anësor

Në klinikën italiane është ngritur Qendra e Ekselencës në okulistikë. Prof. Dr. Bellezza dhe stafi i tij, të cilët kanë mbi 20 vjet që kryejnë aplikimin e laserit tashmë jo vetëm në Itali, por dhe në klinikën italiane në Shqipëri. Rreth përdorimit të laserit, procedurat dhe teknikat që përdoren dhe anët pozitive, do të na tregojë më hollësishëm për gazetën “Telegraf”, mjeku italian Prof. Dr. Piegiuseppe Bellezza

 Profesor  çfarë është laseri dhe sa vite ka që është vënë në përdorim?

-Aplikimi i laserit për korrigjimin e defekteve të refrakcionit, ka filluar në vitet 1990, për t’u përmirësuar si teknikë në vitet 2000 dhe për të arritur një nivel perfeksioni në ditët ë sotme.

 Çfarë teknike ndiqet me laser për heqjen e syzeve?

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf