Pija anti-stres që duhet të konsumoni çdo ditë

133
Pini një gotë uji me magnezn çdo ditë. Magnezi ju ndihmon me muskujt si dhe me balancimin e nivelit të kalciumit në trup.
Kujdesuni që të merrni sasinë e duhur të mangezit çdo dotë për të pasur një shëndet të mirë dhe formë trupore të shkëlqyer.
Ka disa arsye për këtë:
Redukton ankthin. Sistemi nervor qëndror dhe hormonet balancohen nga magnezi.
Përmirëson gjumin. Mungesa e magnezit ndikon në nivelin e melatonit, hormoni përgjegjës për rregullimin e gjumit.
lëhtëson dhimbjet muskulare.
Parandalon kostipacionin. Magnezi është një substanceë lëvizëse dhe pastron toksinat. Për të gjitha këto që thamë ju mund të bëni të mundur këtë me lehtësi, pra pini një gotë uji me magnez çdo ditë.