Përkeqësimet e sklerozës multiple, shenjat dhe trajtimi

321

Një nga faktorët që ndikon në shfaqjen e kësaj sëmundjeje janë sëmundjet e mëparshme që ndikojnë drejtpërdrejt në tru

Skleroza Multiple është sëmundje me etiologji ende të panjohur. Hulumtimet intensive, sidomos vitet e fundit, sollën pak më shumë dritë si dhe optimizëm mbi etiologjinë e kësaj sëmundjeje.

Çfarë është skleroza dhe si shfaqet ajo?

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf